Skip to content

BLOG

Events
Menno van der Veen

Eindelijk weer op het podium

“Wat heb ik dit gemist!!” Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de LaxnessArena inliep. Een stadion gevuld met een podium, goed geluidssysteem en dansendemensen. Het voelde als thuis komen na een veel te lange reis.Eindelijk mocht ikweer los gaan met mijn camera en D-Block & S-te-Fan schieten op Madness XXL inKeulen.

Lees verder »
Sony
Menno van der Veen

De Sony A9 op de pijnbank bij de hardere stijlen van dance event Defqon.1

Even voorstellen…, mijn naam is Menno van der Veen en als professioneel fotograaf werk ik voornamelijk op feesten van de hardere stijlen (hardstyle, hardcore, etc.) onder de naam MNO Photo. In mijn cameratas neem ik altijd mee mijn Canon EOS 1D X Mark II, mijn Canon EOS 5D Mark IV en mijn lenzen (Canon EF 70-200mm f/2.8L II, Canon EF 8-15mm f/4.0, Canon EF 16-35mm f/4.0, Sigma 20mm f/1.4 en Sigma 50mm f/1.4). Deze zomer ben ik op feesten onder meer aan het werk voor BPM mgmt, Gunz for Hire, Evil Activities, Roughstate, Q-Dance, Art of Dance en b2s. Deze blog is geschreven over een van die feesten: Defqon.1 van Q-Dance.

Lees verder »
Events
Menno van der Veen

Q-dance exclusief over Defqon 1 at Home en de impact van de Coronatijd

Toen het coronavirus aan het begin van dit jaar haar kop opstak, had niemand de zware impact op onze geliefde evenementensector verwacht. Het betekende een volledige afgelasting van het 2020 festivalseizoen, en hiermee ook van één van de absolute hoogtepunten van het jaar: Defqon.1 Weekend Festival. Om liefhebbers toch nog de ultieme weekend experience te geven komt Q-dance dit jaar met een online spektakel: Defqon.1 at Home – 3 Days of Madness.

Lees verder »
Events
Menno van der Veen

Belangrijk signaal tijdens Defqon.1 eindshow: “The Show Must Go On”

Het afgelopen weekend zaten alle Weekend Warriors massaal aan de buis gekluisterd, om hier drie dagen lang van Defqon.1 at Home te genieten. In totaal keken er wereldwijd maar liefst 8 miljoen mensen en gisteren werd het online spektakel afgesloten zoals dat altijd in Biddinghuizen wordt gedaan: met een hele dikke eindshow. Maar deze keer zat er een speciale boodschap aan…

Lees verder »